UMESTO PREKO NOVINARA, ŠALJU SAOPŠTENJA PREKO DRUŠTVENIH MREŽA

Nekada davno jedan od najomiljenijih političara (sećate se onog “Čedo – oženi me”), Čedomir Jovanović, lider LDP, poslanik u Narodnoj skupštini Srbije, nije uhapšen nakon prijave da je pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar“.

Tužilaštvo još uvek čeka izveštaj policije o događaju, kao i stepen povreda koje je pretrpeo oštećeni. U zavisnosti od toga biće poznato da li će se uopšte pokretati krivični postupak – saopšteno je u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Privremena prepreka za podizanje optužnice može biti i poslanički imunitet, koji još uvek čuva Jovanovića od sudskog proganjanja za krivična dela ovog tipa.

Jovanović nije želeo da odgovara na pitanja novinara, jedino se oglasio na društvenim mrežama, precizirajući da nije siguran šta može da očekuje u budućnosti, ali da je se ne plaši jer zna za koga živi:

“Za one koji su ‘ja’…. Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu i vas retke koji ste uprkos svemu ostali moji …i delim vaše breme kao što svi vi delite moje. Živim za to, volim zbog toga”, napisao je Jovanović.

Na Fejsbuku se oglasio i glumac Bane Vidaković koji je pre dva dana uhapšen zbog, kako su naveli mediji, posedovanja 10 grama heroina namenjenog prodaji. 

“Hvala svima na podršci i na brizi, pa bila iskrena ili ne. Dirnula me je vaša podrška. O narode moj. Nije deda baš toliko naivan. Nego me iznervirali ti što puste odmah žutoj štampi da se zabavlja. A to kako će moja deca i porodica, i oni koji me vole podneti tu količinu gadosti i laži, to nema veze. Svečano objavljujem da mrzim tu sortu “novinara” kao i one iz policije koji se bave otkrivanjem takvih gluposti – za pare”, napisao je glumac u komentaru.

 

O AUTORU