TOMIN SIN dobija posao u Nemanjinoj 11

Podatak da ga samo devet odsto građana podržava, kao i podela stranke koja se njemu stavlja na dušu, bili su razlozi da je morao da odustane od nove kandidature za gradonačelnika

Vrh SNS u poslednjem trenutku zaustavio je bundžije u šumadijskoj prestonici da podnesu svoju listu za izbore u Kragujevcu. Oni su bili nezadovoljni radom Radomira Nikolića.

Zbog toga je krajem februara na prečac doneta odluka da sin nekadašnjeg predsednika Srbije ne bude na čelu liste SNS za Kragujevac.

Radomir Nikolić nije se lako odrekao funkcije gradonačelnika Kragujevca, već je pristao na to nakon što mu je obećano da će ostati na stranačkim pozicijama, ali i dobiti funkcija državnog sekretara u ministarstvu poljoprivrede.

U opticaju je bilo i mesto ambasadora naše zemlje u Kini, ali se on ipak neće otisnuti u Peking, već će se uputiti u Nemanjinu 11.

Podatak da ga samo devet odsto građana podržava, kao i podela stranke koja se njemu stavlja na dušu, bili su razlozi da je morao da se povuče, ali je na listi uspeo da zadrži sve svoje bliske saradnike i prijatelje. 

O AUTORU