JUTKINA advokatica PRETILA sudiji

“Sudija bi trebalo da se zabrine za svoju dalju karijeru”, rekla je pred svima Irena Đorđević, pravna zastupnica nekadašnjeg “šerifa od Brusa”.

Vest o tome kako je prošlo suđenje Milutinu Jeličiću Jutki juče niste mogli da pronađete na mainstream provladinim medijima. Jutka je jednostavno tema koju naprednjaci potiskuju iz javnosti.

Bez obzira na to što je Jutka od demokrate preko naprednjaka postao radikal, to ga nije sprečilo da se po ko zna koji put poigrava sa sudijom, sudom i sudskim većem.

Suđenje ovom bivšem funkcioneru naprednjaka i nekadašnjem predsedniku Opštine Brus je odloženo, a sudija je za 11. mart naložio njegovo prinudno dovođenje u sudnicu ako se ne pojavi.

Jeličićev advokat pretio sudiji: “Sudija bi trebalo da se zabrine za svoju dalju karijeru”, rekla je pred svima Irena Đorđević, pravna zastupnica nekadašnjeg “šerifa od Brusa”.

Na jučerašnjem pretresu trebalo je da bude predstavljen izveštaj o veštačenju mobilnih telefona sa kojih je Jeličić slao lascivne poruke Mariji Lukić. Međutim, u sudnici se nisu pojavili ni okrivljeni Jutka, ni stručni saradnik odbrane Saša Krstić, već samo jedan branilac. Sudija Aleksandar Kocić zbog toga je odložio suđenje za 11. mart.

O AUTORU