18. JUL 2021 – SRBIJA KAKVA JE DANAS BILA

Ekolozi na čelu sa Ćutom pustili političare niz vodu na performansu kraj Andrićevog venca. I rekli “Vučiću, ne potpisuj zakon o vodama”… E moj Ćuto ne znaš osnovnu stvar: ako Gospodar dva puta vrati Skupštini nepotpisan zakon – on se automatski treći put usvaja.

Članovi Pokreta socijalista proslavili 13. rođendan partije. Da bi se popunila sala SC Šumice stigli u pomoć 50 autobusa iz cele Srbije. Pffff… I vi to zovete partijom? Pogledajte naprednjake: oni samo iz Beograda skupe 80 autobusa koji odu u… Pambukovicu. E, ali naprednjacima ne govori na rođendanu Zorica Brunclik!

Vulin pozvao Vučića da se kandiduje i da postane predsednik svih Srba. Čekaj malo, ministre: zar Veliki Vođa nije odavno Gospodar svih nas? Ne? Priznajte, Vulini, koliko vas plaćaju Đilasi, Šolaci i Jeremići da mrzite Srbiju? Srećom, Veliki Vođa je poručio Vulinima da “izbroje do 10”.

Kad već pominjemo Velikog Vođu – objavio on snimak sa jednog od sastanaka na kojima je izdominirao, uz poruku da u SNS ima mesta “za sve poštene i vrednje ljude”. Možda je rešenje u tome da se svi do jednog učlanimo u SNS, pa da, kao u onom vicu da će EU da primi Srbiju u članstvo – urušimo ovu političko-ekonomsku korporaciju.

Toma Mona najavio da će pruga Beograd – Novi Sad biti završena na vreme: do februara 2022. Čekaj bre, Tomo, to ti je drugi penal, jebote, nemoj da nas na tome sad prodaš! Pa Vođa je pre 15 dana rekao da će pruga biti gotova do kraja godine! Hoćeš da te opet Gospodar proziva?

Tužna vest za kraj: umro je Nenad Stekić. Za mlađe – jedan od najvećih svetskih skakača u dalj svih vremena. Čovek koji je 144 puta skočio dalje od osam metara. Čovek koji je 1975. godine u Montrealu postavio tadašnji evropski rekord, koji kod nas još uvek važi: 8.45 metara. Neka mu je laka ova crna, teška srpska zemlja.

 

O AUTORU