TAKO JE GOVORIO SARAPA

Poštovani čitaoci, došao sam do ekskluzivne informacije. Nadam se da će glavni urednik da mi odobri naslov tipa “SENZACIONALNO”, “IZ POUZDANIH IZVORA”, “POGLEDAJTE ŠTA SE DOGODILO”, “OVO NISTE ZNALI”, “SARAPA IMA BRATA BLIZANCA. JEDAN JE SA MUDIMA, DRUGI BEZ” ili nešto tako slično.

Naime, došao sam do zaključka da zaštitno lice TV Pink ima brata blizanca! U nastavku ću pokušati svoju tvrdnju i da dokažem.

Predrag Sarapa Prvi, doajen nekada slobodne televizije Studio B, dao je ekskluzivni intervju za TeslaVision TV, voditelju Zoranu Pilotu. Ceo intervju možete da pogledate i odslušate u linku koji sledi.

SIROTI MALI HRČAK… U EPIZODI “ONDA JE MRMOT ZAVIO ČOKOLADICU”

Intervju je dao posle otkaza i progona sa Studija B. Gotovo suznih očiju, uz poneku čašicu tek toliko da ne zadrhti glas, ovaj vrsni voditelj je dao sledeće izjave:

– Doživeo sam jedan, kako da kažem fatalistički primitivizam. Jedan progon idiota, a idioti ne znaju da su idioti. Oni samo shvataju prevaru kao neku vrstu života. Teško je sa takvim ljudima živeti.

– Oni su obični šverceri, ne razumeju suštinu problema, oni se učlanjuju u neke stranke. Oni tako žive i to je jedan veliki teror koji čovek uopšte može da shvati.

– Ali i sada, da mi kažu: Evo ti milioni i milijarde, ne bih se vratio.

– Grešio sam što sam bio previše blag i tolerantan, grešio sam što nisam još više prozivao tu vrstu baraba.

O AUTORU