SVE SPREMNO ZA 22. IZDANJE NOĆI KNJIGE

Posle opravdanog odlaganja, ovogodišnja XXL Noć knjige počinje 26. juna na čak 60 lokacija!

Do odlaganja je, kao što svi znamo, došlo zbog vanrednog stanja tokom epidemije Korona virusa, a da bi se izbeglo pojavljivanje neželjenih posledica – organizator je odlučio da ove godine Noć knjige traje sve do nedelje uveče 28. juna!

Ove godine zaljubljenike u pisanu reč očekuje više od 60.000 naslova uz sjajne popuste: za kupovinu jedne knjige popust je 25%, za dve knjige 30%, tri – 35%, a ukoliko rešite da kupite četiri i više knjiga – dobićete popust od 40% ukoliko su u pitanju Lagunini naslovi.

Ako su u pitanju izdanja drugih autora, kao i stranih izdavača, predviđen je popust od 20 odsto.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

I ovoga puta veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima:

Noć knjige će se održati na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).

Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Mnogobrojne biblioteke će prvog dana ove manifestacije odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati poseban program.

O AUTORU