REAGOVANJE: E, MOJ VAJNI MINISTRE NEDIMOVIĆU

Gledam nešto kako mi se ime ovih dana provlači po blatoidima (i ne samo po blatoidima) i jasno mi je: toliko te boli istina koju govorim svakog dana, kad vidim poštenog srpskog domaćina na njegovom imanju, toliko te svrbe reči koje govorim kada opisujem tebe i tvoju nesposobnost, da si morao da angažuješ svoje (poslovne) prijatelje iz blatoida po ovoj našoj zemlji i da im poručiš jedno provlačenje kroz blato.

Ako, moj Nedimoviću. Meni to ne smeta. Meni bi smetalo kada bi me ti i takvi hvalili. Ne smeta mi što na naslovnim stranama stoji moja slika i što pored nje piše da sam plaćenik Dragana Đilasa koji je za svoju odanost dobio šta-ti-ja-znam-koliko desetina hiljada evra.

Ministre Nedimoviću, kada mi je prošle godine izgorelo domaćinstvo, kada je sve što sam spremao za prodaju nestalo za samo nekoliko sati, kada mi je izgorela čitava instalacija za mužu i kada sam pretrpeo štetu od više od 50.000 evra, priskočio mi je u pomoć prijatelj Dragan Đilas. Ponudio mi je pozajmicu. Znaš ti dobro za taj slučaj, jer si pisao saopštenje svoje stranke u kom si bio i tužilac i sudija, pa si napisao kako sam sam zapalio svoju štalu. Onda su blatoidi preneli tvoj tekst, pa su morali da prenose moj demanti, vajni ministre Nedimoviću.

BULATOVIĆ: Ja se, vajni ministre, borim i nadam da ću uskoro živeti u državi u kojoj će glavne vesti biti na koliko godina zatvora su osuđeni oni koji su u poslednjoj deceniji krali novac od države, od naroda, od radnika i naročito – od seljaka.
(FOTO: Media Centar)

O AUTORU