PIŠE: Alekandar BEĆIĆ

Sve dok moju otadžbinu mrcvare razni naprednjaci, ne razumem odakle nam moralno pravo da žalimo za Đinđićem. Licemerno je, jer su njegovi najveći prijatelji danas Vučićeve podguzne muve. 

Licemerno je, zapravo, sve ono što smo radili u proteklih 19 godina, ali naši gresi u poslednjih 10 – veći su od neopisivih.

Žao mi je što vam guram gorku pilulu u usta, ali, nije samo Tadić kriv što su naprednjaci danas na vlasti.

Ništa manje krivi ste svi vi koji ste sproveli akciju “Beli listići”, kao i vi, koji ste na dan izbora 2012 sedeli kod kuće, i vi, koji ste verovali da će Tomislav Nikolić, mašinski tehničar i grobar koji je stekao diplomu mastera u nedelju, na fakultetu za koji ne zna gde se nalazi, biti bolji predsednik od Tadića, a Dačić/Vučić bolji premijer od Cvetkovića.

Zato, umesto što svake godine “lupate” lajkove i “suzne avatare” pod tekstove o čoveku koji je likvidiran na pravi mafijaški način zato što je hteo da nas ukrca u voz iz kog naša deca ne bi iskakala, a onda uskakala na avione za “tamo daleko”; umesto što svako malo u društvu kukate kako više ne može dalje, uzmite olovku. Nema jačeg oružja.

Sa tom olovkom krenite 3. aprila na izbore, pa da sledeće godine molimo za oprost Đinđićeve sene. Ne i njegovu porodicu. 

 

O AUTORU