IZ SEFA BEOGRADSKE POLICIJE NESTALO skoro 90.000 EVRA!

Krajnje je vreme da isključimo struju svima koji pokušavaju da se sprdaju sa ovom vlašću, kao što su momci iz Njuz.neta ili Zoran Kesić, Ivan Ivanović. Nema potrebe za njima: ova vlast to mnogo bolje radi sama od sebe.

Potvrda za to je vest da je iz sedišta beogradske policije nedavno nestalo više od 88 hiljada evra.

Pre desetak dana, nadležni su, tokom provere, primetili da iz jednog od sefova u PU za Grad Beograd nedostaje veća količina deviza, oduzetih od osumnjičenih tokom hapšenja. Ovu vest objavila je televizija N1.

Odmah je kontaktiran i Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, pošto pristup sefovima imaju samo pojedini zaposleni u toj policijskoj zgradi.

U MUP-u Srbije potvrdili su televiziji N1 da je utvrđeno da u kasi Uprave kriminalističke policije nedostaje 88.700 evra, koji su oduzeti u toku pretkrivičnog postupka.

Komisija koja je izvršila kontrolu je o svemu sačinila zapisnik, nakon čega je obavešten i Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.

Pripadnici SUK-a su, po nalogu nadležnog tužilaštva, obavili razgovore sa više policijskih službenika koji su imali kontakt sa navedenim novcem ili metalnom kasom u kojoj je čuvan.

O svemu je dostavljen izveštaj nadležnom tužilaštvu.

O AUTORU