5. JUL 2021. – SRBIJA KAKVA JE DANAS BILA

Tri poslanika koji su (kako tvrde razni izvori) bili na platnom spisku banaka, povukli su predloge za autentično tumačenje odredbi tri zakona. To su oni zakoni koji su pretili da stave omču oko vrata 200.000 građana Srbije. Mislite da se vlast konačno prizvala pameti i počela da brine o narodu? Ne brinite: nije. Poslanici su samo poslušali Velikog Vođu koji je u duetu sa Đukom zapevao kako treba paziti na narod.

Kad smo već kod naroda i Velikog Vođe, isti je viđen večeras u Ćirilici (pardon, u Ћирилици) kod Milomira Marića. Dakle, kod kuće. I rekao je, naravno, da “ima razloga za slavlje” i da će “iznenaditi penzionere, a raste i minimalac”. Raduj se, narode. Zlatno je doba. Ko u to ne veruje, na njega ćemo pustiti poslanicu s prezimenom Pilja. Ili poslanika Orlića. A razne Kebare će da gledaju i uče iz prikrajka kako se obračunava s domaćim izdajnicima i stranim plaćenicima.

Nemačka će dati tri miliona doza vakcina protiv kovid 19 zemljama Zapadnog Balkana, izjavila je Angela Merkel. Čisto da pitamo – čemu, frau Angela? Zar ne znaš da narod na Zapadnom Balkanu ne ubija korona virus, nego 5G, kemtrejlsi, iluminati, masoni i ostale pizdarije?

Da se vratimo na domaći teren. Doktor Aleksandar Šapić Gangula tvrdi “Nisam promenio nijedan svoj stav i nisam došao da provetravam SNS”. Gospodine budući gradonačelniče Beograda, za provetravanje stranke zadužen je Veliki Vođa. A za ovu prvu tvrdnju… Pa možemo reći samo jedno: Budi human: Da Šapić pronađe svoj politički identitet i vrati svoj ponos pošaljite SMS na 3030 sa porukom 11070. Kao Novi Beograd.

RTS javlja: pali prvi otkosi pšenice, ratare muči otkupna cena. Ništa lakše: sad će Nedimović da se rastrči po Srbiji i da objasni kako će Veliki Vođa da im pomogne da prežive i bez otkupne cene. Jer, u Srbiji je zlatno doba.

O AUTORU