10 STVARI KOJE MOŽEŠ DA URADIŠ KAD SI DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ

NAPOMENA: S obzirom na to da na ovom sajtu nije dozvoljeno vređanje ni po kojoj osnovi, apelujemo na čitaoce da se suzdrže vulgarnih komentara na račun osobe koja obavlja dužnost suvlasnika, direktora i glavnog i odgovornog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića. Budimo bolji od njega. Zaista nije teško. 

  1. Možeš da uvrediš (tadašnju) predsednicu susedne države tvrdeći kako je snimala porno-filmove. I da se onda “izviniš”, bez ikakvih drugih posledica.
  2. Možeš sramno, bez trunke savesti da medijski aboliraš sina svog poslovnog partnera, Željka Mitrovića, koji je kolima ubio devojku na pešačkom prelazu.
  3. Možeš da bez ikakvih posledica (zajedno sa nekim drugim “medijskim” mogulima) praktikuješ govor mržnje zahvaljujući kom će Oliver Ivanović  na kraju da izgubi život. 
  4. Možeš dobar deo građana Srbije da blatiš bez posledica i proglašavaš majmunima, moronima, Soroševcima, plaćenicima, izdajnicima bez ikakvih posledica.
  5. Možeš da budeš veran sluga režima i od aktuelne vlasti da praviš polubožanstva, a to kasnije naplatiš kroz medijske konkurse, na kojima redovno dobiješ deo kolača.
  6. Možeš da računaš da ti se žmuri za sumnjive poslove sa hladnjačama, baš kao što možeš da računaš da će ti pola zvaničnog Beograda doći na proslavu – bez obzira da li se radi o godišnjici firme, ili 18. rođendanu prvenca.
  7. Možeš bez ikakvih posledica da kršiš zakone i Ustav Srbije konstantno izazivajući paniku objavljivanjem lažnih informacija na naslovnoj strani svog štampanog (ali i elektronskog) izdanja.
  8. Možeš da smišljaš lažne državne udare i lažne atentate na Predsednika Republike, Predsednika Vlade ili već… šta god Veliki Vođa radio u tom trenutku
  9. Možeš da objaviš intervju sa serijskim silovateljem i tako uvrediš sve žene koje su u ovoj zemlji bile žrtva bilo koje vrste nasilja, a onda da se pravdaš kako se to radi svuda u svetu i od Tužilaštva da tražiš zaštitu i istragu zbog opravdanog besa užasnutih žena i demonstracija ispred tvog poslovnog prostora.
  10. Možeš da računaš da će Veliki Vođa o tebi govoriti kao o dobrom, pristojnom čoveku i dobrom novinaru. Mada novinar zapravo nikad nisi ni bio. Bez obzira na diplomu.

O AUTORU